Βασίλης Γκουρούσης: Κατηγορεί την Τέτα Καμπουρέλη για το ψευδές δημοσίευμα περί γάμου του – «Εκείνη είναι πίσω από αυτό»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» το πρωί της Παρασκευής 17/11 με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το οποίο αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε μυστικό γάμο. 

Ο Βασίλης Γκουρούσης, εμφανώς εκνευρισμένος, διέψευσε το δημοσίευμα, για το οποίο κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη.

«Δεν ισχύει αυτό το δημοσίευμα. Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν το έχω ξαναδεί. Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που είναι ληστές, κλέβουν τη ζωή των ανθρώπων. Που το βρήκε αυτό το πράγμα αυτός ο Αιμίλιος Κάππας, έτσι λέγεται αυτός που το δημοσίευσε. Που το είδε αυτό το πράγμα; Ό,τι γράφει η εφημερίδα αυτή είναι ψέμα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό. Διαψεύδω τα πάντα…» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή του Open προβλήθηκαν δηλώσεις που είχε κάνει ο Βασίλης Γκουρούσης στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, μια μέρα πριν την κυκλοφορία του εν λόγω δημοσιεύματος.

«Δεν έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής να ξαναπαντρευτώ… Ποιος σας τα λέει αυτά; Πρώτη φορά τα ακούω. Αν είναι να συγκατοικήσω, θα το μάθετε. Σήμερα είμαστε εδώ, και αύριο πιο εκεί. Μπορεί να γνωρίσω μια κοπέλα το βράδυ, ή να έχω μια κοπέλα και να συγκατοικήσουμε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ερωτευμένος είμαι, αλλά, άλλο το ένα, άλλο το άλλο… Ό,τι και να πούμε, δε ξέρεις ποτέ η ζωή πως θα στα φέρει… Μακάρι να βρω έναν άνθρωπο ή ο άνθρωπος που έχω τώρα, να αξίζει να είναι δίπλα μου» ήταν η δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μια μέρα πριν την κυκλοφορία του δημοσιεύματος.

Αμέσως μετά, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε, «Δεν υπάρχουν αυτά που γράφονται στο δημοσίευμα. Είναι τρελό. Έχουν πρωτοσέλιδο μια κοπέλα που δε φταίει σε τίποτα, έχει ένα παιδί ανήλικο, έχει μια δουλειά, έχει άλλο ένα παιδί ενήλικο, ζει μόνη της. Την έχουν ρημάξει αυτή την κοπέλα, δεν την αφήνουν σε ησυχία. Και η πρώην μου δε την αφήνει σε ησυχία απ΄ ό,τι μαθαίνω. Και σε αυτό που βγήκε τώρα, πιστεύω ότι από πίσω είναι η πρώην σύζυγός μου.

Έτσι πιστεύω εγώ, έτσι πιστεύουν και τα παιδιά μου. Ο μεγάλος μου γιος θέλει να βγει στην εκπομπή, έχει γίνει έξαλλος. Τον παρακάλεσα να ηρεμήσει. Η Τέτα ζηλεύει. Ζηλεύει γιατί έχει έναν άνθρωπο δίπλα της, ο οποίος δεν της καλύπτει τα κενά της. Η Τέτα ζηλεύει γιατί έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που έχει βάλει στόχο την περιουσία της.

Κι αφού την εξουσιάζει και της κάνει τα πάντα, πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται γι’ αυτόν τον λόγο. Αυτός πιστεύει ότι η Τέτα έχει περιουσία και θα επωφεληθεί. Δίκη μου άποψη και των παιδιών μου είναι αυτό. Με την Τέτα μιλάγαμε μέχρι χθες, προχθές. Η γυναίκα που είναι στο εξώφυλλο της εφημερίδας, την γνωρίζω, τη διεκδικούσα όταν βγήκα από τη φυλακή, είχαμε συνεργαστεί γιατί ήταν η σκηνογράφος που είχα στο θέατρο. Τη διεκδικούσα ενώ ήμασταν σε διάσταση με την Τέτα και μου είχε πει ότι δε θέλει κάτι μέχρι να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν έχουμε σχέση. Είναι έξαλλη με το δημοσίευμα».

Στην εκπομπή του Open μίλησε και ο Γιάννης Αρμουτίδης, δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει συμφωνητικό ενοικίασης στο όνομα του ίδιου και της γυναίκας που αναφέρει η εφημερίδα, στο οποίο μάλιστα εκείνη αναγράφεται ως σύζυγός του.

Read More

And More