Βασίλης Γκουρούσης: Ξεσπά κατά της Τέτας Καμπουρέλη μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με τον νέο της σύντροφο

Τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, Τέτας Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο, κλήθηκε να σχολιάσει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Μιλώντας στη Σοφία Μανουσακίδου και στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, ο θεατρικός παραγωγός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η αισθητικός να δηλώνει ευτυχισμένη, ενώ του τηλεφωνεί και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη.

«Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης και απάντησε για τις σχέσεις του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα ‘σκάσει’. Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου».

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα του Open.

Read More

And More