Στο T-live

Βασίλης Γκουρούσης: Ο γιος του μιλά πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του – «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Δικαιωμένη» από την αποφυλάκισή του, ύστερα από 14 μήνες για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, αισθάνεται η οικογένεια του Βασίλη Γκουρούση. Ο γιος του μίλησε στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

«Φανταστείτε ότι ο ίδιος ανακριτής που τον προφυλάκισε, ο ίδιος ανακριτής τον έβγαλε, έτσι; Έχει επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

 «Δικαιωμένοι αισθανόμαστε ως οικογένεια μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες» συμπλήρωσε ο γιος του στο T-live.

Ο Βασίλης Γκουρούσης είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2021 για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Ο ίδιος, σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη σύλληψη και προφυλάκισή του, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή στο T-live και στη Τατιάνα Στεφανίδου, δηλώνοντας πως είναι αθώος. 

«Μου καταστρέψανε τη ζωή μου, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσιάζανε σαν έναν άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας. Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Ήμουν με τη χαρά, με το γέλιο και μου το πήρανε. Τι άλλο να σου πω; Δεν έχω πειράξει, σου δίνω το λόγο της ανδρικής μου τιμής, δεν έχω πειράξει και δεν έχω κάνει ποτέ αυτό το πράγμα που με κατηγορούν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Το μόνο πράγμα που μάθαινα στα παιδιά μου, από μικρά, είναι αυτό, να μη ζηλεύουν και να μην παίρνουν το πράγμα του αλλουνού. Ποτέ μου δεν το έχω κάνει αυτό το πράγμα. Βρήκαν τον ηλίθιο, του το φορτώσανε. Εγώ έτσι πιστεύω».

Στην ίδια συνέντευξη ο Βασίλης Γκουρούσης είχε αναφερθεί στο DNA που είχε βρεθεί σε μία από τις τέσσερις, ανοιγμένες με κατσαβίδι θυρίδες και αποτέλεσε ενοχοποιητικό για αυτόν στοιχείο.

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ μου τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου, το παραμικρό. Έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση, υπάρχει ένα DNA που είναι μικτό… Το ότι είναι μικτό και πώς έχει γίνει αυτό και πώς έχει βρεθεί εκεί θα σας το πουν οι δικηγόροι μου με τον γενετιστή που έχουμε βάλει και έχει κάνει όλη την ενέργεια, εν πάση περιπτώσει, αυτή που πρέπει να έχει γίνει… Θα δείτε λοιπόν ότι όλο αυτό είναι το κάτι άλλο. Δηλαδή, αυτό που ξέρετε και από αυτό που ακούγεται δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και με τη δικογραφία. Θα πέσετε από τα σύννεφα».

Read More

And More