Βασίλης Γκουρούσης: Οι πλαστικές επεμβάσεις μετά τη ληστεία στο σπίτι του και το διαζύγιο από την Τέτα Καμπουρέλη

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ήταν ο Βασίλης Γκουρούσης. Χθες, ο επιχειρηματίας συναντήθηκε στα δικαστήρια με την εν διαστάσει σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι παίρνουν διαζύγιο.

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει στο πρόσωπο, αλλά και την επισημοποίηση του διαζυγίου.

«Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες. Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους.

Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε… Αισθάνεσαι απογοήτευση. Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και πρόσθεσε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε. Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του».

Read More

And More