Βασίλης Καρράς: Έχασε 42 κιλά λόγω της περιπέτειας της υγείας του – «Είναι καλά μετά από μία σειρά επεμβάσεων»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 21/2 ο Νίκος Ζωιδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων, έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας του Βασίλη Καρρά.

Μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχει επανέλθει πλήρως και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο Νίκος Ζωιδάκης, το καλοκαίρι θα κάνει και περιοδεία. (Δες εδώ την πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του)

«Είναι μία χαρά, είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ ανανεωμένος κοντά μας. Και μην ανησυχεί ο κόσμος. Είναι καλύτερα δεν γίνεται. Ετοιμάζεται για την περιοδεία του. Θα μας τρελάνει πάλι, ετοιμάζει τραγουδάρες που αν τις ακούσετε θα πάθετε σοκ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ζωιδάκης.

«Τρόμαξα να τον γνωρίσω» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο»

Read More

And More