Βασίλης Κούκουρας: Αυτή είναι η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha για την υποκριτική, την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του σήμερα.

Βασίλης Κούκουρας για Μάνθο Φουστάνο

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Μάνθος Φουστάνος, ο οποίος μέχρι και σήμερα γνωρίζει τεράστια επιτυχία από τις επαναλήψεις της σειράς, Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Tο γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία», παραδέχτηκε ο Βασίλης Κούκουρας

«Έγινα ασφαλιστής»

Ο γνωστός ηθοποιός για τη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα ανέφερε: «Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει», είπε στην κάμερα του Alpha.

Δεν ξεχνάμε φυσικά πως το επάγγελμα του ασφαλιστή έχει συνδεθεί με τον ρόλο της ασφαλίστριας Ουρανίας στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον οποίο είχε ενσαρκώσει με μεγάλη επιτυχία η Νεφέλη Ορφανού.

Read More

And More