Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτά είναι τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες – “Με λένε αλήτη” (video)

Στον καναπέ του DOT βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μέσα σε όλα, για την αποδοχή που γνωρίζει από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και… τα υβριστικά μηνύματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διατροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο».

«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου «αλήτη», «τι κάνεις στην Ελένη» και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα» πρόσθεσε ακόμα.

 

Read More

And More