Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τις πρώτες φωτογραφίες της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή – «Τις πούλησαν 50 ευρώ»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87,7 παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών με τη Δέσποινα Βανδή, στην αρχή της σχέσης τους.

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;» είπε ο Βασίλης Μπιμπίκης.

«Δεν κ@λωσα. Δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο ‘Μεγάλος Αδερφός’ είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;» πρόσθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.  

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό. 

Read More

And More