Βασίλης Μπισμπίκης: Μετά τη «Νύχτα» εισβάλλει στον «Σασμό»;

Η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από μέρα σε μέρα για το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του AlphaΣασμός.

Το δραματικό έργο με χιλιάδες φανατικούς κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης, με τους τηλεθεατές να αναμένουν καθημερινά τα νέα επεισόδια με μεγάλη αγωνία.

Οι συζητήσεις για την 3η σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους ηθοποιούς και το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών φέρεται να έχει συμφωνήσει σε συνέχιση της σειράς με πρώτους τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, γνωστούς και ως Αστέρη και Αργυρώ των οποίων η ιστορία αγάπης και έρωτα δείχνει να αντέχει όχι μόνο στο χρόνο και στις δυσκολίες αλλά και στην τηλεθέαση.

Εκτός από τους ηθοποιούς που ήδη γνωρίζουμε θα δούμε και νέες προσθήκες και το «Πρωινό» αποκάλυψε μια από αυτές.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος εισβάλλει στη σειρά, όπως έκανε γνωστό η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Που λέτε να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη την επόμενη σεζόν; Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα τον δούμε στην νέα σεζόν του Σασμού, την πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια..» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Του πάει ο ρόλος του Κρητικού, γιατί έχει αυτό το αψύ άλλα όμορφο πρόσωπο, όπως είναι οι Κρητικοί» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More