Βασίλης Μπισμπίκης: Ο χορός του με τη Δανάη Παππά στο κρητικό γλέντι πριν πάρει σβάρνα αυτοκίνητα και γκαραζόπορτα

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στην Τροχαία Κηφισιάς παρουσιάστηκε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου στη Φιλοθέη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε με το όχημά του 10 σταθμευμένα οχήματα και μία μάντρα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κρητικό πανηγύρι στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα, όπως θα δεις στο βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή “τα έσπαγε” στον δημοφιλή Κρητικό καλλιτέχνη, Γρηγόρη Σαμόλη. 

 

Μάλιστα, στο ίδιο κρητικό γλέντι – όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής Buongiorno – βρισκόταν και η ηθοποιός, Δανάη Παππά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με την πρωταγωνίστρια του «Άγιου Έρωτα» χόρευαν κρητικά τραγούδια και φαίνεται να περνούσαν ένα άκρως διασκεδαστικό βράδυ… πριν ο ηθοποιός πάρει σβάρνα τα αυτοκίνητα στην Φιλοθέη.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164