Βασίλης Τερλέγκας: “Έφαγα ρατσισμό γιατί είπα ότι δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι”

Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up“, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε επάνω του. Ακόμα, ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε ότι έχει βιώσει ρατσισμό επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλα.

“Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου. Πήγα σε έναν γιατρό και μου λέει “έχεις διαταραχή πανικού”, εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Όποιος δεν το έχει περάσει… Άστο! Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Ερχόταν ο κόσμος πάνω σου για αυτόγραφο και δεν το καταλάβαινες.

Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα. Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης.

Μπορεί και να υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα από εκεί και πέρα όμως εγώ έφαγα και πολύ ρατσισμό, πάρα πολύ, γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω”, ανέφερε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More