Στο T-live

Βασίλης Τερλέγκας: Επεισόδιο με θαμώνα στην Αυστραλία – Η επίθεση μπροστά στην κάμερα

Ο Βασίλης Τερλέγκας αυτές τις μέρες περιοδεύει στην Αυστραλία. Το κέφι είναι στο κόκκινο. Ο τραγουδιστής έχει πλησιάσει σε ένα τραπέζι. Δίνει το μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή του… Μια στροφή ο ένας, μια ο άλλος… Το τραγούδι τελειώνει και ξεκινά η μουσική για το επόμενο…  Τσιφτετέλι…

«Μωρό μου, Παναγία μου…». Δυο φράσεις του Βασίλη Τερλέγκα σε κάποια από τις γυναίκες της παρέας φαίνεται πως ήταν αρκετές, σύμφωνα με κάποιους θαμώνες, για να ανάψουν τα αίματα. Ένας άντρας σηκώνεται και τον πιάνει από το λαιμό.

Η Μάρω Κανελλάκη επικοινώνησε για το T-live με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά.

Ο Βασίλης Τερλέγκας υποστήριξε ότι η αιτία για το επεισόδιο ήταν μια… «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

«Πήγε να μου πάρει  το σταυρό  λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια,  “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν  αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με  χτύπησε,  ούτε με άγγιξε το παιδί  με κακή προαίρεση. Ίσα –  ίσα  που του μίλαγα μετά.  Αυτό  δεν  είναι τίποτα  μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και  φίλοι μου, έτσι;   Όσο γνωστοί είναι, τόσες  απαιτήσεις έχουν  μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας.

Read More

And More