Βασίλης Τερλέγκας: Περιγράφει καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε στην Αυστραλία – «Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε»

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για το περιστατικό βίας που δέχτηκε στην Αυστραλία, όταν ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, ένας άνδρας σηκώθηκε και τον έπιασε από τον λαιμό.

«Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Τα μαγαζιά στην Αυστραλία κλείνουν αυστηρά στις 1:30 το βράδυ. Ήταν μια παρέα με καραμπινάτους οπαδούς μου. Ένα παιδί μου ζήτησε ξανά και ξανά το τραγούδι «Γαρδένια». Δεν πρόλαβα να πω κάτι και μου έκανε επίθεση. Το είπα μία, το είπα δύο. Άντε λέω να του κάνω το χατίρι να το πω και τρίτη. 

Σε αυτό το διάστημα η επιχειρηματίας μου λέει “Σε παρακαλώ, τελείωνε”. Περίμενε η αστυνομία έξω, 1:31 σου ρίχνουν πρόστιμο. Δεν πρόλαβα να πω κάτι στα παιδιά. Οι μουσικοί ξεκίνησαν άλλο κομμάτι και εκείνος μου έκανε επίθεση, πιωμένος. Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε συγγνώμη. Με το παιδί ήμασταν αγκαλιά πριν. Έχει λήξει το θέμα. Το παιδί ήταν οπαδός μου. Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν πήγα στην Αυστραλία για να φλερτάρω» αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

 

Read More

And More