Βασίλης Τσιάρτας: Η πρώτη εμφάνιση μετά την «αποκήρυξη» από την οικογένειά του – Η απάντηση για τη μητέρα του

Ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την απόφαση της μητέρας και της αδελφής του να κρατήσουν αποστάσεις από την υποψηφιότητά του με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Επέλεξα ένα κόμμα διότι με εκφράζει ακόμα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποια περιφέρεια θα κατέβω, θα ανακοινωθεί σύντομα. Με είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και από το κόμμα του κ. Βελόπουλου, και κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και από το κόμμα του κ. Κασιδιάρη αλλά η επιλογή μου ήταν συνειδητή. Το  κόμμα του κ. Κρανιδιώτη και του κ. Τζήμερου είναι ένα πατριωτικό, φιλελεύθερο κόμμα υπέρ των μεταρρυθμίσεων και με σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς να έχει καμία σχέση με τα άκρα. Ένα κόμμα που ασπάζεται την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταδικάζει τον ναζισμό και τον κουμμουνισμό» είπε αρχικά ο Βασίλης Τσιάρτας.

Και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την στάση από την οικογένειά του. «Νομίζω διαχωρισμός είναι. Δεν είναι μία δήλωση που θέλει να την παρουσιάσει μία μειοψηφία που κατά τη γνώμη της με αποκηρύσσουν. Έκαναν μία τοποθέτηση κι εγώ απάντησα ξεκάθαρα χθες. Τις αποφάσεις για το τι θα κάνω, τις παίρνω μόνος μου. Δεν κάνω γκάλοπ για να αποφασίσω κάτι. Από εκεί και πέρα, ο πατέρας μου με στήριξε και με βοήθησε στην καριέρα μου. Ήταν αντικειμενικός πάνω από όλα. Ξέρετε κάτι; Ήταν Παναθηναϊκός ενώ εγώ έπαιξα μόνο στην ΑΕΚ στην Ελλάδα» δήλωσε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Όσον αφορά στη μητέρα του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως «τη σέβομαι και την εκτιμώ, δεν έχει να κάνει».

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Τσιάρτας στον ΑΝΤ1:

Read More

And More