Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ενημερώθηκε για τον γάμο του – «Ανέβηκα και είδα 150 ανθρώπους»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Μπαμπάδες», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός η σύζυγός του είχε προετοιμάσει τα πάντα για την ιδιαίτερη μέρα, στέλνοντας προσκλητήριο στον ίδιο, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι παντρεύονται. 

«Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί, ήμασταν καλά ήδη και κάποια στιγμή μου έστειλε προσκλητήριο, μάλλον είμαι η μοναδική περίπτωση», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. 

«Μου έστειλε προσκλητήριο που έλεγε: “Ήρθε τώρα η στιγμή να με αποκαταστήσετε και να ανταλλάξουμε όρκους αγάπης και εμπιστοσύνης”. Πήγα εκεί και στις σκάλες με περιμένανε μαθητές της με τσικουδιές γιατί ήθελε κουράγιο για να ανέβω την σκάλα, δεν ήξερα τι με περιμένει. Όταν ανέβηκα είχα 150 ανθρώπους που δεν ήξερα ότι τους είχε επιλέξει η Δέσποινα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τόνισε πως η τελετή δεν ήταν θρησκευτική, αλλά μια μεγάλη γιορτή στην οποία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

«Δεν υπογράψαμε χαρτιά, μετά κάναμε ένα σύμφωνο συμβίωσης», πρόσθεσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ. 

Read More

And More