Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια θέματα αλλά πρέπει αναγκαστικά να γεμίζουν οι εκπομπές»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρόσφατο ντόρο που προκάλεσε ο συνάδελφος του, Πάνος Βλάχος με δηλώσεις και στην ευρύτερη λογοκρισία της τέχνης.

«Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσον που πρέπει να το τροφοδοτείς συνέχεια με καταστάσεις είτε αληθινές είτε που πρέπει να τις χτίσουμε. Δηλαδή τα θέματα κάπως να χτιστούν. Δεν είναι τόσο σοβαρά κάποια πράγματα για να τα κάνουμε, αλλά πρέπει αναγκαστικά οι εκπομπές να γεμίζουν με θέματα» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. 

«Να έχουμε δηλαδή «αυτή την εβδομάδα ποιο είναι το θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε;». Αυτό το καταλαβαίνω και είναι κατανοητό αλλά πόσο σοβαρό είναι ένα θέμα για να του δώσουμε τόσο μεγάλη σημασία νομίζω ότι δεν αξίζει ούτε καν να το συζητήσουμε. Ο καθένας έχει την πορεία του σαν καλλιτέχνης και κρίνεται για αυτό από τον κόσμο. Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση (σ.σ. του Πάνου Βλάχου) αλλά, όταν είσαι μπροστά από μία κάμερα, μπορεί να πεις κάτι και να ξεφύγεις και να μην σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Αυτό το λίγο όμως που ξεφεύγει από τα δεδομένα τα φυσιολογικά, είναι κάτι που θα το αρπάξει κάποιος για να γίνει το θέμα της εβδομάδας» τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

Read More

And More