Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Είσαι το ταίρι μου: Η απάντηση για την επιτυχία της σειράς, 23 χρόνια μετά

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την παράσταση «Underground» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός, στο τέλος της συνέντευξης, ρωτήθηκε για την πετυχημένη σειρά του Mega, Είσαι το ταίρι μου, το οποίο μέχρι σήμερα σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις.

«Αν τύχει και το δω, δεν θα κολλήσω τόσο στο πώς παίζω γιατί ότι ήταν το έκανα. Από εκεί και πέρα, έδειξε και ο χρόνος ότι ήταν κάτι που όλοι μαζί κάναμε και βγήκε πολύ όμορφο στον κόσμο. Είναι απίστευτα συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου, υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν αυτή τη σειρά», σχολίασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Και σχολίασε: «Τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι ήμουν στο θέατρο, έμαθα από φίλους, ότι κάθονται στον καναπέ με κουβερτούλα, φαγητό και βλέπουν το Είσαι το ταίρι μου. Λέω, είστε τρελοί; Μετά από τόσα χρόνια το βλέπετε ξανά; Ξανά μου λένε», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Όσο για τον λόγο που η σειρά σημειώνει μέχρι σήμερα μεγάλη επιτυχία: «Είναι η βάση αυτής της σειράς που είναι η αγάπη, ο έρωτας, πράγματα τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε ποια γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα. Είναι και οι γνώριμοι άνθρωποι της σειράς, ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, οι γονείς που θέλουν το παιδί να αποκατασταθεί», ανέφερε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Read More

And More