Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Συγκινεί για την περιπέτεια της μητέρας του με τον κορονοϊό – «Έχω ταραχτεί, συνεχίζεις τραυματισμένος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου, μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο που η μητέρα του νόσησε με κορονοϊό και βρέθηκε για πολλές μέρες διασωληνωμένη.

«Την περίοδο του κορονοϊού η μητέρα μου παρά λίγο να χαθεί. Ήταν διασωληνωμένη για 16, 17 ημέρες και δεν μπορούσαμε να την επισκεφτούμε. Έχω λίγο ταραχτεί με αυτό γιατί με γυρίζει σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό με τον κορονοϊό δεν είναι κάτι το οποίο πέρασε και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Συνεχίζεις τραυματισμένος, με την έννοια ότι έχουν χαθεί άνθρωποι είτε στο οικογενειακό περιβάλλον είτε στο φιλικό περιβάλλον», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Όταν μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο, το ασθενοφόρο πήρε την αδελφή μου και την πήγε στο Ιπποκράτειο. Νόσησαν παράλληλα και ήταν πολύ ζόρικο», πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Read More

And More