Βασίλης Ζούλιας: Αυτό είναι το κατεστραμμένο ατελιέ του σχεδιαστή

Δέκα ημέρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, ο σχεδιαστής μόδας μας δείχνει για πρώτη φορά εικόνες μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου βρέθηκε στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, στο οποίο κάποια τμήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ενώ άλλα έχουν μείνει ανέγγιχτα. 

«Η φωτιά ξεκίνησε από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν μικρό και το είχαμε ως αποθηκευτικό χώρο. Έγινε τώρα, πάμε μπροστά και κοιτάμε μπροστά», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε: «Ότι φορέματα είχαμε, ότι είχαμε κρατήσει εδώ και 15 χρόνια που κάνουμε τα show, ήταν εδώ μέσα. Σε αυτό το δωμάτιο δεν επιτρεπόταν αλλά δεν υπήρχε και λόγος να μπει κάποιος».

Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Βασίλη Ζούλια, από την πλευρά του πρόσθεσε: «Αυτό που με έχει εκπλήξει σε αυτή την ιστορία είναι το πόσο αψήφιστα μπορεί να πάρει κάποιος τη ζωή και την περιουσία κάποιου άλλου». 

«Όσο περνάνε οι μέρες το αποδεχόμαστε όλο και περισσότερο γιατί σε αυτά τα σκηνικά το πιο δύσκολο είναι να το πάρεις απόφαση ότι συμβαίνει», συμπλήρωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More