Βάσω Γουλιελμάκη: Η απώλεια που τη σημάδεψε, η 17χρονη κόρη της και το ενδεχόμενο να μπει σε κάποιο reality

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρωινό” και μίλησε για την 17χρονη κόρη της, για τη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τη δούμε σε κάποιο reality επιβίωσης, αφού της αρέσουν πολύ τα αγωνίσματα.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι η κόρη της θα σπουδάσει στην Αμερική, μέρος όπου κατοικεί ο πατέρας της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι για να γνωρίσει κάποιον σύντροφό της στην κόρη της πέρναγαν πολλά χρόνια. “Η κόρη μου τώρα είναι 17. Του χρόνου θα φύγει και θα πάει να σπουδάσει στην Αμερική, όπου είναι ο πατέρας της. Οι μητέρες συνήθως έχουν τον ρόλο να παίζουν τις πιο αυστηρές. Δεν είναι εύκολο να της γνωρίσω κάποιον σύντροφό μου. Δύο μεγάλες σχέσεις που έκανα, μετά τον χωρισμό, πέρασαν χρόνια για να γνωρίσει η Μαρίλια τους δύο ανθρώπους που ήταν κοντά μου”.

Η απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της Βάσως Γουλιελμάκη είναι αυτή της μητέρας της. Η ηθοποιός της είχε τεράστια αδυναμία.”Η μητέρα μου ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλειά της και κάποια στιγμή έφτασε… Νόμιζα ότι επειδή ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος αυτό δεν θα γίνει ποτέ, ότι θα νικήσει και τον θάνατο. Είμαι από τους τυχερούς γιατί η μαμά μου πέθανε σε μεγάλη ηλικία οπότε είχα το χρόνο να της πω ότι την αγαπώ. Έχω πολλά αδέρφια. Είμαι η ένατη. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη”

Όσον αφορά στα reality επιβίωσης, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή: “Πολλοί ηθοποιοί συνηθίζουν να πηγαίνουν σε κάποιο reality. Μπορεί αύριο – μεθαύριο να δείτε εμένα σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης. Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Βλέπω Survivor και Φάρμα. Μου αρέσουν τα αγωνίσματα. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Ωραίο πράγμα που ο Σάκης πήγε να βρε τη Μαριαλένα”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More