Βάσω Καζαντζίδη για «Υπάρχω»: «Ήταν επιθυμία του Στέλιου και είμαι πολύ ευχαριστημένη, θα είναι χαρούμενος»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και στην Έλλη Αυξεντίου παραχώρησε η Βάσω Καζαντζίδη.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη μίλησε για την επιτυχία που κάνει η αφιερωματική ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του τραγουδιστή, αλλά και για τα μηνύματα που λαμβάνει.

«Πάει αρκετά καλά η ταινία. Είναι και στη Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Καναδά, Αυστραλία, Αμερική. Γίνεται ένας χαμός παντού. Ο κόσμος το αγάπησε πάρα πολύ γιατί ήταν αξιόλογο έργο με πολύ καλούς ηθοποιούς. Οι ξενιτεμένοι είναι δύο φορές Έλληνες από εμάς. Παίρνω μηνύματα από όλον τον κόσμο, όπου έχει πάει η ταινία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ήταν επιθυμία του Στέλιου. Η ταινία είναι σε πολύ καλό δρόμο  και θα είναι χαρούμενος», είπε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη. 

«Στο εξωτερικό η ταινία παίζεται με τον τίτλο “Στέλιος”. Πάνε να δουν τη ζωή του και μετά οι άνθρωποι το αγαπούν και το αγκαλιάζουν γιατί είναι μια καταπληκτική δουλειά», συμπλήρωσε η Βάσω Καζαντζίδη. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164