Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τον λόγο που αντέδρασε σε ερώτηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έντονα είχε σχολιαστεί πριν λίγο καιρό η αντίδραση που είχε η Βάσω Λασκαράκη, όταν σε μια θεατρική πρεμιέρα οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη καλεσμένο στο «The Break». (δες εδώ την αντίδραση της ηθοποιού)

Το απόγευμα της Τρίτης 28/11 η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα, εξήγησε και τον λόγο που είχε την αντίδραση αυτή.

«Εκεί που – δεν εκνευρίστηκα- αλλά είπα, “ωχ μωρέ”, ήταν στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη που είχα πάει και με ρώτησαν αν θα καλέσω στην εκπομπή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το θεωρώ λίγο άκομψο, δεδομένου του ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση. 

Όπως δε ρωτάμε μια γυναίκα που δεν έκανε παιδιά, γιατί δεν έκανε παιδιά, έτσι κι αυτό, ας μπει λίγο στο political correct. Οι ζωές μας έχουν προχωρήσει. Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε, έχουμε υπάρξει ζευγάρι, έχουμε ένα παιδί μαζί αλλά οκ. Τώρα, να με ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή… Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι.

Κι αν ποτέ έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή, θα καθίσουμε να σας πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας» είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Read More

And More