Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break»

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών για την πορεία της εκπομπής της, The Break στον ΣΚΑΪ, αλλά και το ενδεχόμενο  να τη δούμε σύντομα στην παρουσίαση μιας ζωντανής εκπομπής. 

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά: «Μαθαίνω τα νούμερα της τηλεθέασης όταν θα πάω για γύρισμα τη Δευτέρα. Τα ακούω αναφορικά όμως, για εμένα το σημαντικό κομμάτι είναι άλλο, να μάθω και να δοκιμάσω πράγματα», είπε η Βάσω Λασκαράκη. 

«Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω για την συνέχεια του The Break την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι θετική συνέχεια επειδή μου αρέσουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν. Στην τηλεόραση δεν μου ταιριάζει το σχόλιο. Μου αρέσει πιο πολύ το ψυχαγωγικό κομμάτι, το ”έξω καρδιά”, να περνάμε καλά…», δήλωσε για την συνέχεια της εκπομπής της

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια ζωντανή εκπομπή με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο: «Μου ακούγεται τρομακτικό να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή αλλά σίγουρα δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα τα προηγούμενα χρόνια που μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει.

Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που θα έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε γνώση», απάντησε η Βάσω Λασκαράκη. 

Read More

And More