Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση σε ρεπόρτερ για την ερώτηση στον Λευτέρη Σουλτάτο – «Δεν ήρθαμε εδώ να μας κλείσεις το σπίτι»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος το απόγευμα της Δευτέρας 20/5 βρέθηκαν στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards.

Οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον Λευτέρη Σουλτάτο να σχολιάζει τις μαγειρικές ικανότητες της συζύγου του.

«Είναι μια βραδιά γαστρονομίας, είναι γιορτή για εμάς τους μαγείρους και ήρθαμε να το χαρούμε. Βεβαίως και στο σπίτι έρχεται η Βάσω στην κουζίνα, για να καθαρίσει! Μαγειρεύει τέλεια η Βάσω», είπε αρχικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Λευτέρη Σουλτάτο είπε: «Έχει τύχει να δοκιμάσετε κάτι που έχει φτιάξει η Βάσω, να μην σας άρεσε, αλλά εκείνη την ώρα να μην το είπατε;»

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Δεν ήρθαμε εδώ να μας κλείσεις το σπίτι, κούκλα μου», ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος πρόσθεσε: «Θέλω τη σωματική μου ακεραιότητα, δεν κάνω τέτοια σχόλια».

Κλείνοντας, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν ξέρω αν θα με βλέπατε ξανά σε κάποια εκπομπή. Ποτέ μη λες ποτέ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164