Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα της εκπομπή, The Break – «Δεν είναι δεκτές οι κακοπροαίρετες κριτικές»

Και επίσημα στον ΣΚΑΪ η Βάσω Λασκαράκη η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση της νέας εκπομπής με τίτλο The Break που  κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 15:10

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Βάσω Λασκαράκη, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα για το νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια.

«Θα δείτε πολύ ωραίες στήλες και πρωτότυπες. Είναι μία life style εκπομπή και νομίζω καθώς θα περνάνε οι μέρες και θα βρίσουμε τα πατήματά μας – εγώ δηλαδή γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και αισθάνομαι ασφάλεια – θα δείτε πολύ ωραία πράγματα και πολύ καινούργια. Θα με δείτε να βγαίνω από το πλατό να κάνω και εξωτερικά πράγματα», ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Και πρόσθεσε για τον ρόλο της στην εκπομπή: «Θα βάλω όλα μου τα δυνατά για να κάνω μία ωραία παρέα με τον κάθε καλεσμένο. Είναι ένας καινούργιος ρόλος για εμένα και θα το αντιμετωπίσω όπως θα έκανα το ίδιο και στη μυθοπλασία και παντού». είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Όσο για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν μετά την πρεμιέρα της: «Οι κριτικές είναι δεκτές, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές. Δεν είναι δεκτές οι κακοπροαίρετες κριτικές. Φυσικά και θέλω την άποψη από ανθρώπους του χώρου που έχουν περισσότερη εμπειρία απ’ ότι εγώ», είπε η Βάσω Λασκαράκη στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Βάσω Λασκαράκη – Βίντεο με τις δηλώσεις της για τη νέα της εκπομπή:

Read More

And More