Βέφα Αλεξιάδου: Οι δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη και η αντίδραση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της

Για τη ζωή της σήμερα αλλά και την τηλεοπτική της εμπειρία μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά.

«Μόλις άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια, χτύπησα την πόρτα του ΑΝΤ1 και άνοιξε. Μετά τη Λουκία Παπαδάκη ήρθε  Ρούλα Κορομηλά και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Στάθηκαν κοντά μου. Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που ήταν παρουσιάστριές μου, με βοήθησαν.

Από την αρχή δεν κοίταζα τη κάμερα, ήξερα να κοιτώ τον κόσμο, φυσικά και νιώθω χορτασμένη. Μου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο», είπε για την εμπειρία της στην τηλεόραση», είπε για τη συνεργασία της με τον ANT1 η Βέφα Αλεξιάδου.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Κώστα και την απώλειά του, η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε: «Ο Κώστας με κέρδισε και ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήταν η σκιά μου, με αγαπούσε μέχρι την ώρα που έκλεισε τα μάτια του».

Για τις τραγικές ώρες που έφυγαν από τη ζωή οι δυο κόρες της αλλά και τη ζωή της σήμερα η Βέφα Αλεξιάδου δηλώνει: «Δεν έχω μείνει χωρίς φίλους, αλλά έχω μείνει χωρίς οικογένεια. Έχω βέβαια και τους δύο γαμπρούς μου και τις εγγονές μου», είπε στην εκπομπή Ελένη στο Mega.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Κυρία Βέφα μου! Πραγματικά με πολλή πολλή αγάπη. Γιατί κι εγώ όταν σε βλέπω μου θυμίζεις μια περίοδο της ζωής μου επαγγελματικά πιο παιδική. Στα πρώτα βήματα τα πιο αθώα. Και έχω πολλά στο μυαλό μου με την κυρία Βέφα, πολλές μνήμες, πάρα πολλές», είπε για την Βέφα Αλεξιάδου.

Read More

And More