Βένια Φλέσσα: Το πρώτο μήνυμα της νικήτριας του Bake Off Greece μετά τον μεγάλο τελικό

Το Bake Off Greece ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με μεγάλη νικήτρια την Βένια Φλέσσα. Στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής του Alpha οι δύο φιναλίστ, Λένα Σαμέρκα και Βένια Φλέσσα “μονομάχησαν” για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τελικά, μετά από απόφαση των κριτών, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Βένια, η οποία ήταν φανερά ενθουσιασμένη και πολύ συγκινημένη.

Η Βένια Φλέσσα ζει μόνιμα στην Καλαμάτα, έχει σπουδάσει ξένες γλώσσες στην Ιταλία και διατηρεί δικό της κέντρο ξένων γλωσσών. Όμως το πάθος της από παιδί ήταν η γαστρονομία. Έτσι τα τελευταία 19 χρόνια ασχολείται με τη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική έχοντας ως πρότυπο τη γιαγιά της. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ ξεκίνησε να μαθαίνει ιαπωνικά λόγω της αγάπης της για την ιαπωνική κουζίνα. Η αγαπημένη της παρέα στην κουζίνα είναι ο 6χρονος γιος της, Πάνος.

Μια ημέρα μετά τον τελικό του Bake Off Greece, η νικήτρια του διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους ευχαριστώντας τους κριτές, την παρουσιάστρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά και την οικογένεια της και τους φίλους της που την στήριξαν. Σε ανάρτησή της, η Βένια Φλέσσα έγραψε: “Νικήτρια του Bake Off Greece. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, ένα δύσκολο ταξίδι που είχε το καλύτερο κλείσιμο. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν ήταν οι φίλοι και η οικογένειά μου που το κατέστησαν δυνατό!!!@panzrd @zotos_nikos @michael_spyd @prince_stel @vyron_giannakopoulos @takis.myviews. Ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” στους καταπληκτικούς κριτές @akis_petretzikis @strangas @dimitrischronopoulos για τις γνώσεις και τη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και την @ioannatri που έκανε τα πάντα πιο όμορφα”.

Read More

And More