Το βέτο του Alpha στη Ναταλία Γερμανού!

Αναμφισβήτητα μία από τις τηλεοπτικές ειδήσεις του φετινού καλοκαιριού, είναι η μεταγραφή-επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από περίπου πέντε χρόνια παραμονής της στο Epsilontv, αποφάσισε πως πλέον πρέπει να γυρίσει σελίδα και η fresh χρονιά να την βρει σε νέα, αλλά παράλληλα και γνώριμα τηλεοπτικά λημέρια.

Η Ναταλία ,λοιπόν, επιστρέφει στο κανάλι της Κάντζας σαν να μην πέρασε μια μέρα και δεν επιστρέφει απλά στο κανάλι της Κάντζας, αλλά και στη ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, μιας και το Σου-Κου ομολογουμένως πάει στη Ναταλία!

Βέβαια, την επόμενη σεζόν δεν θα την βλέπουμε πουρνό-πουρνό, αλλά κομματάκι αργότερα, μιας και θα προηγείται το “Σαββατοκύριακο με Μάνεση” και στη συνέχεια θα παίρνει τη σκυτάλη η Ναταλία Γερμανού και θα είναι “μες την καλή χαρά”, όπως παλιά.

Η αγαπημένη Ναταλία, εννοείται πως είναι ενθουσιασμένη με όλο αυτό το brand-new τηλεοπτικό deal που της προέκυψε, γιατί αν το καλοσκεφτείς λατρεμένη, είναι και κομματάκι… νομοτελειακό το ζήτημα.

Τι θέλω να πω; Ότι μία φορά κι ένα καιρό, ήταν πραγματικά άδικο που εξοστρακίστηκε η Ναταλία από τον Alpha με συνοπτικές διαδικασίες, μιας και το Σου-Κου ανήκε στην “παρουσιάστρια με ζόρι” Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τώρα; Τώρα έφτασε η στιγμή για να… αποκατασταθεί αυτή η αδικία.

Και καλά όλα μέχρι εδώ… Αγαπάω Ναταλία της αξίζει να παραμένει στις τηλεοπτικές επάλξεις και της αξίζει γιατί έχει ταλέντο, έντονο τηλεοπτικό ταμπεραμέντο, μία σημαντική τηλεοπτική πορεία, εμπειρία και γενικά ξέρει το πως να μας φτιάχνει την διάθεση, όταν δεν… βαριέται!

Αυτό μόνο που με χάλασε και μου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, ήταν το βέτο που έθεσαν οι άνθρωποι του Alpha στη Ναταλία. Ποιο ήταν αυτό; Πως δεν μπορεί να φέρει κανέναν από την ομάδα που έχει στο Epsilon, μαζί της στον Alpha.

Κι αναρωτιέμαι γιατί… Γιατί όταν κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν ωραία παρέα και η συνεργασία τους έχει αποτέλεσμα – γιατί οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος -, δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμπορεύονται; Ποιο είναι το πρόβλημα…

Γιατί αν με ρωτάς, θεωρούσα κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η Ναταλία θα ήθελε να έχει μαζί της τον πιστό της φίλο και συνεργάτη Βασίλη Δριμούση, ή για παράδειγμα τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Λέω εγώ τώρα… Όχι;

Και για να λέμε κι αλήθειες, δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με τηλεοπτικά βεντετιλίκια ή καπρίτσια. Θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, αλλά κι εμπιστοσύνης!

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…

 

 

Read More

And More