Βιασμός 15χρονου: «Kινηθήκαμε άμεσα και έτσι ενημερώθηκαν οι γονείς, ένιωσα ταπείνωση» – Μαρτυρία στο T-live

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Η εκπομπή T-live παρουσίασε νέες μαρτυρίες γύρω από την υπόθεση.

Ο πατέρας ενός κοριτσιού( το οποίο δεν σχετίζεται με την υπόθεση) ωστόσο ο 15χρονος διατηρεί φιλικές σχέσεις, μίλησε σοκαρισμένος στην εκπομπή περιγράφοντας στην δημοσιογράφο, Ειρήνη Πεϊβάνη την στιγμή που ενημερώθηκε για τον βιασμό…

«Όταν μίλησα με την κόρη μου, το πρώτο πράγμα που της είπα είναι πως θα πρέπει άμεσα να βρούμε τους γονείς του 15χρονου και να ενημερωθούν άμεσα για αυτό το πράγμα ώστε να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες που πρέπει. Το παιδί μου το έμαθε από στόματα που έλεγαν ότι έγινε αυτό κι αυτό. Επί τόπου ενημέρωσε κι εμένα (…) Είπα πως άμεσα θα πρέπει να ενημερωθούν οι γονείς και έτσι κινηθήκαμε και έφτασε στα αυτά των γονιών», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του κοριτσιού.

Και συμπλήρωσε για το προφίλ του 15χρονου: «Η κόρη μου γνώριζε τον 15χρονο, αυτό που μου είχε πει είναι πως πρόκειται για ένα παιδί συνεσταλμένο, δεν μιλούσε πολύ, ήταν λίγο κλεισμένο στον εαυτό του, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτά τα παιδιά είναι τα εύκολα θύματα».

Τέλος, ο πατέρας της ανήλικης φίλης του 15χρονου «λύγισε» περιγράφοντας την ανατριχίλα γύρω από την υπόθεση βιασμού που έχει σοκάρει όλους τους γονείς.

«Ένιωσα ταπείνωση, Πω, πω Παναγία μου. Παιδιά μεγαλώνουμε, να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό το πράγμα. Να μαθαίνεις ότι το παιδί σου μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες, όχι απλά νιώθεις χάλια, σου κόβονται τα πόδια. Η ψυχούλα του δηλαδή… πω πω Παναγία μου είναι  κάτι που μόνο που το βάζεις στο μυαλό σου τρελαίνεσαι. Να δώσει υπομονή και κουράγιο ο Θεός στους γονείς», ανέφερε στο T-live.

Read More

And More