Βιασμός 15χρονου: Τρόμος για τους γονείς των ανήλικων – Αυτά είναι τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται στα social media

Διέρρευσαν στα social media τα ονόματα των ανήλικων που φέρονται να εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. «Κραυγή αγωνίας» από τους γονείς τους για τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται τα τελευταία 24ωρα.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή T-live και η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη.

Γονείς αδέλφια και συγγενείς των παιδιών που εμπλέκονται στην υπόθεση, φοβούνται να κυκλοφορήσουν γιατί οι απειλές που δέχονται είναι αρκετές. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν μουδιασμένοι, ενώ στην γειτονιά έχουν πάψει να κυκλοφορούν ανήλικα παιδιά.

Το T-live παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που δέχονται τα ανήλικα παιδιά που επέδειξε για τον βιασμό του ο 15χρονος:

«Α ρε συ καημένε θα πεθάνεις, να ξέρεις θα σε…»

«Να ξέρεις θα σου… ότι έχεις παλιό… και πας και κάνεις αυτά τα πράγματα σε ένα παιδί και γελάγατε παλιό… Οι φίλοι σου μπήκανε μέσα, κάτσε να βγούνε. Κι εσύ αγόρι μου, θα τα πούμε καλά, άραξε. Πρόσεχε μόνο, αυτό σου λέω ρε… Φιλάκια.

Η μητέρα ενός εκ των 8 ανηλίκων που υπέδειξε ο 15χρονος, ως τα άτομα που συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό του μίλησε στην Ρένα Κουβελιώτη και στο T-Live.

«Είμαστε 23 χρόνια στην Ελλάδα, έχουμε αγοράσει ένα σπίτι με πολύ κόπο και τώρα φοβόμαστε να πάμε στο σπίτι μας. Χθες που η κόρη μου πήγε στο σπίτι είδε γραμμένο στον τοίχο: Θα σε σφάξουμε. Μηνύματα και συνθήματα, μέσω διαδικτύου και φωτογραφίες του παιδιού μου στο διαδίκτυο» – Δες ΕΔΩ όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής.

 

Read More

And More