Βig Brother: Ανατροπή στο πρώτο live – Η πρώτη δοκιμασία και η αποχώρηση

Το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε άκρως ανανεωμένο και ανατρεπτικό, Οι προθέσεις του Μεγάλου Αδερφού φάνηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα αφού μετά την είσοδο και των 14 παικτών μέσα στο σπίτι εκείνος τους καλωσόρισε και αφού ανακοίνωσε πως στα υπνοδωμάτια δεν θα υπάρχει πλέον διαχωρισμός ανδρών γυναικών ζήτησε να σηκωθούν δυο παίκτες για να διαλέξουν πρώτοι τα κρεβάτια που θέλουν να κοιμούνται.

Εκείνοι που έτρεξαν πρώτοι ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Ισίδωρος Δούνης που αφού επέλεξαν τα κρεβάτια τους επέστρεψαν στο σαλόνι του σπιτιού για να ακούσουν μια ακόμη ανακοίνωση – έκπληξη από τον Μεγάλο Αδερφό.

Όπως τους ενημέρωσε, μόνο ένας από τους δυο θα κοιμηθεί στο κρεβάτι που επέλεξε αφού ο άλλος θα αποχωρήσει. Το αποτέλεσμα για το ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα φύγει την πρώτη κιόλας μέρα ο Big Brother ανακοίνωσε πως θα κριθεί από τον αγώνα που θα δώσουν οι δυο παίκτες. 

Έτσι, Ευδοκία και Ισίδωρος οδηγήθηκαν στην αρένα προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι εγκλεισμού. Και οι δυο έβαλαν τα δυνατά τους ωστόσο εκείνος που τελικά επικράτησε ήταν η Ευδοκία με τον Ισίδωρο να αποχωρεί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ωστόσο αποχώρηση του Ισίδωρου ήταν πραγματική αφού όπως του ανακοινώθηκε θα παραμείνει μόνος του μέσα σε ένα δωμάτιο και θα παρακολουθεί από εκεί τους συμπαίκτες του.

Read More

And More