Βig Brother: Η Άννα Μαρία αρνήθηκε να λάβει μέρος στην αποστολή, την «είπε» στον “Μεγάλο Αδελφό” κι έγινε χαμός στο Twitter!

Μια ιδιαίτερη άρνηση είχε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία και δεν ήθελε να λάβει μέρος στην εβδομαδιαία αποστολή μαζί με τους άλλους συμπαίκτες της. Η παίκτρια του reality δεν ήθελε να βοηθήσει κανέναν και να ασχοληθεί με τις κότες που έφεραν στο σπίτι… Μάλιστα, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ο Μεγάλος Αδερφός την ρώτησε γιατί δεν συμμετέχει στην αποστολή, εκείνη με υφάκι απάντησε:

“Έχω να σας πω ένα μυστικό… Δεν θα το πιστέψετε! Δέκα κότες στη σειρά… Είναι πολύ απλό, ορκίστηκα ότι δεν θα βοηθήσω κανέναν εδώ. Όχι δεν σε ακούω, εσύ θα με ακούσεις! Δεν με ενδιαφέρει η δοκιμασία. Όχι δεν κάνω τίποτα. Ωραία φεύγω, δεν με ενδιαφέρει η ποινή… Κο κο κο κο (τραγουδώντας). Ξερνάω πεταλούδες…” ανέφερε η Άννα Μαρία.

 

Όπως καταλαβαίνεις, το Twitter πήρε “φωτιά” για ακόμη μια φορά με τη συμπεριφορά της Άννας Μαρίας και δεν σταμάτησε να την τρολάρει κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου. Τα social media την λατρεύουν!

Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

Read More

And More