Βίκυ Διαμαντοπούλου: “Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες δεν είναι κακό παιδί” – “Κάποια στιγμή θα βάλει νυφικό”

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η «Σοφούλα» από τις «Άγριες Μέλισσες», έδωσε το βράδυ της Πέμπτης,  την πρώτη της συνέντευξη στον Γρηγόρη  Αρναούτογλου και μίλησε  για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Αποκάλυψε  πώς πήρε τον ρόλο αλλά και πώς αντιδράει κάθε φορά που κρατάει στα χέρια της τα σενάρια. Τέλος, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Διάβασε εδώ περισσότερα για την ηθοποιό

Για τους γονείς της και την υποκριτική: Οι γονείς μου είναι περήφανοι για μένα. Ήρθα κάπως φυσικά το να γίνω ηθοποιός. Σπούδασα 7 χρόνια θεατρολογία και υποκριτική. Μου δίνει χαρά. Μένω με τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Εγώ και η αδελφή μου μαγειρεύουμε στο σπίτι. Όταν είπα στους γονείς μου ότι πέρασα θεατρολογία στην αρχή έκλεισε η γραμμή. Μετά όμως ήταν εντάξει.

Είναι η δεύτερη φορά που παίζω σε σήριαλ. Έπαιξα και στο Daddy Cool. Πέρασα από 3 κάστινγκ το καλοκαίρι και ήταν τεράστια η χαρά μου. Ήμουν στη Σύρο κοιμόμουν και χτύπησε το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι πήρα το ρόλο και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Κοιτούσα 10 λεπτά τη θάλασσα.

Η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες είναι 19 χρονών. Δεν είναι κακό παιδί η Σοφούλα. Καταλαβαίνω πως φαίνεται και θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς τα πράγματα. Είναι στα ντουζένια της η Σοφούλα. Ζει σε μια εποχή που δεν έχει λόγο για αυτό της βγαίνει η αντίδραση. Αν ένα κορίτσι έκανε τα ίδια πράγματα το 2021 θα ήταν φυσιολογικό. Όταν διαβάζω τα σενάρια σοκάρομαι και εγώ. Με υποδέχθηκαν στο σήριαλ με μεγάλη χαρά. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι. Κάποια στιγμή η Σοφούλα θα βάλει νυφικό.

Read More

And More