Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε on camera το τέλος της συνεργασίας της με το Star – «Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση»

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από το Star, ανακοινώνοντας στους δημοσιογράφους το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. 

Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της», κατέληξε η Βίκυ Καγιά σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

 

Read More

And More