Βίκυ Καγιά: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Ηλία Κρασσά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε την Τρίτη 13/1 η Βίκυ Καγιά.

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Ηλία Κρασσά.

«Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών. Μου λέει “Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς, ότι παίρνετε διαζύγιο. Λέω “Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ;”. Τη λέω “δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο”. Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του, παρόλα αυτά δεν σου κρύβω ότι έμεινα παγωτό», απάντησε η Βίκυ Καγιά. 

Σχετικά με την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση αλλά και τη στήριξη του συζύγου της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Ο Ηλίας μου έχει πει πολλές φορές να ηρεμίσω με τη δουλειά. Καλά έκανε και μου το είπε, βέβαια χωρίς να με πιέσει ποτέ. Επειδή είναι αυτόφωτος άνθρωπος αναγνωρίζει την ειλικρινή προσπάθεια του άλλου και είναι και ένα πράγμα που μας ενώνει πάρα πολύ. Από μικρά παιδιά, δουλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποια στιγμή όμως, μου είπε ότι πρέπει και να ηρεμήσω λίγο, είχα γίνει γκρι, δεν είχα χρώμα». 

Read More

And More