Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του GNTM

Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του GNTM | tlife.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και κριτής του GNTM μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά στην παρουσιάστρια τι κάνει στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του reality μόδας του STAR.

«Από τον Μάιο ξεκινάμε τα γυρίσματα. Δεν έχουμε σταματήσει λεπτό να δουλεύουμε, ξημερώματα με ξημερώματα. Τα επεισόδια που βλέπετε τόσο συμπτυγμένα, σε εμάς είναι διήμερα, τριήμερα, τετραήμερα με πολλές δοκιμασίες, πολλά logistics, ήταν και τα ταξίδια στη μέση. Είναι δύσκολο το GNTM και παλιά που το έκανα το ίδιο ήταν. Είναι ένα project που έχει πολλές εικόνες, όλα αυτά τα γυρίσματα είναι ατελείωτα…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν αποκάλυψε: «Κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον, το ένα κρεβάτι πιάνει ο Σκουλός, το άλλο πιάνει η Ηλιάνα, εγώ πιάνω κανένα πάγκο έξω στα διαλείμματα. Βέβαια εγώ στο διάλειμμα πάω στα παιδιά και γυρνάω. Όταν βάφονται τα κορίτσια και πρέπει να αρχίζουν να φωτογραφίζονται και να γίνονται οι προετοιμασίες, εμείς έχουμε κανένα δίωρο. Ο καθένας το αξιοποιεί όπως μπορεί, εγώ πάω σπίτι και γυρνάω. Δεν κοιμάμαι πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more