Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχουμε να μιλήσουμε πάνω από ένα χρόνο»

Στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Βίκυ Καγιά η οποία απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη.

«Δεν θα έκανα πρωινή εκπομπή. Με φαντάζεστε να κάνω πρωινό και μετά να είμαι στο Shopping Star; Είναι λογικά πράγματα αυτά; Ο κύκλος του Shopping Star θα κλείσει κάποια στιγμή με το πλήρωμα του χρόνου», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για το εάν προτιμά τον Γιώργο Καράβα στην παρουσίαση του GNTM από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Θα προτιμούσα τον Γιώργο Καράβα επειδή παρουσιάζει κιόλας πολύ ωραία στα Live, ξέρει καλύτερα το format από την Ισμήνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάποιο θέμα με την Ισμήνη», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Για τις σχέσεις της με τον Ζενεβιέβ Μαζαρί, ξεκαθάρισε: «Η Ζενεβιέβ δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε στην γιορτή μου, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, είμαστε στο 0. Ξέρεις οι άνθρωποι αλλάζουν δρόμους, παρέες, πεποιθήσεις. Δεν μπορεί να αναγκάζεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο με το ζόρι. Έχω να μιλήσει με την Ζενεβιέβ πάνω από ένα χρόνο», είπε η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More