Βίκυ Καγιά: Όλο το παρασκήνιο αποχώρησής της από το GNTM

Μια τηλεοπτική βόμβα “έσκασε” το βράδυ της Πέμπτης, η οποία αφορούσε την Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται εκτός GNTM 4, ενώ σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Star θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα αναλάβει και το ανανεωμένο Dancing With The Stars.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας, στο οποίο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του.

Διάβασε επίσης: Βίκυ Καγιά – Η βασίλισσα του GNTM αποχωρεί από το reality – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία

«Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars» τόνισε η δημοσιογράφος.

 

Read More

And More