Βίκυ Κάβουρα: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up“, αποκαλύπτοντας το νέο επαγγελματικό βήμα που δεν είναι άλλο από το σχεδιασμό μαγιό. Παράλληλα, η ηθοποιός ανέφερε ότι φέτος είχε πολλές προτάσεις για δουλειά, όμως όλες είχαν άδοξο τέλος, ενώ ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

“Είναι απίστευτο. Φέτος είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία. Δεν ξέρω τι γίνεται μάλλον το σύμπαν ήθελε να με στείλει στα μαγιό. Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο. Άλλοι το θεωρούν λίγο ξενέρωτο και άλλοι ότι είμαι κλειστή. Θεωρώ ότι μπορεί να μου κλείνουν πόρτες επειδή δεν κάνω δημόσιες σχέσεις”, αποκάλυψε στην αρχή της συνέντευξης η Βίκυ Κάβουρα.

Όσον αφορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, απαντά: “Δεν ξέρω από που έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι!”.

Ακόμη, η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε και στον Νίκο Κοκλώνη: “Ποτέ δεν κλείνουν συνεργασίες. Ακόμα και σφαγμένοι να είναι οι άνθρωποι μετά δουλεύουν μαζί με περισσότερο πάθος. Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα και δεν ξέρω πως έγινε αυτό ούτε μπορώ να το πω με λόγια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εμένα μου λείπει πολύ να παίξω σε σίριαλ”.

Read More

And More