Βίκυ Παγιατάκη: «Στην εκπομπή “Πρωινό” η Φαίη Σκορδά σκουντούσε με τη γάμπα της τον Γιώργο Λιάγκα για να κρατάει τις ισορροπίες»

Στη στήλη Secret Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Παγιατάκη

Η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία έχε συνεργαστεί με πλήθος παρουσιαστών, μοιράστηκε διάφορα περιστατικά που έχει ζήσει όλα τα χρόνια που εργάζεται ως αστρολόγος.

«Όταν συνεργάστηκα με τον Κωστόπουλο και την Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνους τότε» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Και συνέχισε: «Στην εκπομπή “Πρωινό μου” στο MEGA η Φαίη Σκορδά σκουντούσε με τη γάμπα της τον Γιώργο Λιάγκα για να κρατάει τις ισορροπίες. Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, έφερναν κάθε μέρα πανέρια με κουλούρια και κεκάκια».

«Ένα ευτράπελο που είχε συμβεί ήταν όταν έπρεπε να βγω βιαστικά στο πλατό και μου λύθηκε ο στηθόδεσμος. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν προσπάθησα να κρατήσω από τα πόδια τον κεντρικό παρουσιαστή για να μην τσακωθεί με κάποιον που είχε πει άσχημα πράγματα γι’ αυτόν. Επί δέκα λεπτά σερνόμουν γύρω γύρω να τον κρατάω για να μη γίνει καβγάς», συμπλήρωσε η Βίκυ Παγιατάκη.

Read More

And More