Βίκυ Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη: «Δεν είναι κακό να του αρέσουν οι γυναίκες» – Η έντονη αντίδραση της Καινούργιου

Η Βίκυ Πρωτογεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου και οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από την πείρα την νομική που έχω και τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τους βιαστές. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό. Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη πρόσθεσε: «Η Ελπίδα Νίνου ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται. Αυτό που είδα εγώ είναι έναν Πέτρο που έχει χάσει πολλά κιλά και όταν τον είδα, τρόμαξα».

 

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας τις δηλώσεις της ηθοποιού δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;».

Read More

And More