Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είναι βιαστής, δεν ήξερα ότι είναι σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στην δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και την διαφοροποίηση όσων η ίδια είπε στην κατάθεση της.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εγώ γνωρίζω από μικρό παιδί, δεν είναι βιαστής. Όταν στον χώρο του θεάτρου συμβαίνει κάτι τέτοιο ακούγεται. Μετά την απολογία του δεν είχαμε κάποια επικοινωνία γιατί δεν ήθελα να τον ταράξω τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι είναι σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρο αυτών που τον κατήγγειλαν. Δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω ότι αυτό ψάχνει και το δικαστήριο. Άλλα έγραφαν στα μηνύματα, έδειχναν ότι του έχουν έναν σεβασμό και τον πιστεύουν όπως για παράδειγμα η Εβελίνα Παπούλια», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Αυτό που ξέρω και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ είναι ότι όταν πήγα σαν μάρτυρας στο δικαστήριο, μεσούσης της κατάθεσης μου, βγήκαν έξω και έχουν παραλλάξει αυτά που είπα, μεθοδευμένα θεωρώ. Δεν είπα ότι όλοι έχουν βγάλει το μόριο τους, αυτά που ειπώθηκαν. Θα πρέπει να ήμουν ηλίθια για να το πω αυτό τουλάχιστον. Εμένα με ενδιαφέρει ο Πέτρος που έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσμενή θέση. Θα έπρεπε κάποιος να αναλογιστεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για αυτόν τον άνθρωπο αυτή η κατάσταση», κατέληξε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Read More

And More