Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου είπε ευχαριστώ από την πρώτη στιγμή – Χρειάζονται όλοι μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία»

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την υποστηρικτική στάση της προς τον ηθοποιό την περίοδο της δίκης του.

Με δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Βίκυ Πρωτογεράκη απάντησε για τις σχέσεις της με τον ηθοποιό: «Ασφαλώς και μου είπε “ευχαριστώ” από την πρώτη στιγμή. Επειδή έχω κάποια δικά μου προβλήματα, όπως όλοι οι άνθρωποι, μιλάμε σπάνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

αι πρόσθεσε: «Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μέχρι τώρα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν έτυχε, αλλά θα μπορούσα να συνεργαστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο καθένας έχει την άποψή του και την ελευθερία της γνώμης του. Χρειάζονται όλοι μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά δεν ξέρω πώς το βλέπει ο καθένας», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη. 

«Είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες. Όταν ένας άνθρωπος έχει διανύει τόσα χιλιόμετρα όλα τα χρόνια, άσχετα με το τι έχει συμβεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσει κάποιος από αυτό που θα του έδινε χρήματα για να ζήσει γιατί τώρα έχει και πρόβλημα επιβίωσης απ’ ότι ξέρω», είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη. 

Read More

And More