Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος»

Η Βίκυ Πρωτογεράκη που από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη δικαστική διαμάχη που έχει για τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού, έκανε εκ νέου δηλώσεις για τον ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και την Χαρά Μπουτσικάκη και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα έπρεπε ο Πέτρος Φιλιππίδης να έχει αθωωθεί πρωτοδικώς.

«Τον Πέτρο τον αγαπώ πάρα πολύ, τον ξέρω από μικρό παιδί. Ο Πέτρος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τον κατηγορούν, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, δεν είναι καλά ψυχολογικά με όσα διαβάζει που λέγονται γι’ αυτόν κατά καιρούς και από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν.

Στεναχωριέται πάρα πολύ, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Σου λέει “γιατί ασχολούνται ακόμα μαζί μου και λένε όλα αυτά; Τι τους έκανα;”. Πιστεύω ότι έπρεπε να αθωωθεί πρωτοδίκως, όχι ότι το δικαστήριο φταίει σε κάτι, απλά θα μπορούσε να αθωωθεί πρωτοδίκως, γιατί δεν στεκόντουσαν οι απόπειρες», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Read More

And More