Βίκυ Σταυροπούλου: Αποκαλύπτει τις πιο δύσκολες στιγμές στην παιδική ηλικία της Δανάης Μπάρκα

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το Σάββατο 28/5 η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της ενώ μίλησε για τη διαδικασία ανατροφής της κόρης της, Δανάης Μπάρκα. Η ίδια τόνισε αρχικά ότι βασική αρχή της στη ζωή είναι η θετική αντιμετώπιση σε όλα τα προβλήματα:

«Γεννήθηκα σε μια οικογένεια που δεν πεινάσαμε ποτέ, αλλά περάσαμε δύσκολα, με ετερόκλητους χαρακτήρες και όλα αυτά σαν να με εκπαίδευσαν σχεδόν ασυνείδητα για να πορευθώ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η ευτυχία είναι και δικό μας θέμα».

Στη συνέχεια η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε ότι έχει παραστεί μπροστά σε συμβάν βίας ανάμεσα σε ζευγάρι. «Επηρεάζομαι από τις κακές ειδήσεις που βλέπω. Δεν θα αδιαφορήσω αν δω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα. Έχει συμβεί μπροστά μου, μπήκα ανάμεσα και η γυναίκα με ρώτησε “Εσένα τι σε νοιάζει“.

Για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το φόβο της όταν της ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη: «Έτυχε να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, με δυσκόλεψε. Επειδή ήμουν μικρή το μεγάλωσα λίγο σαν παιχνίδι. Είχα μεγάλη βοήθεια. Αν την είχα κάνει σε μεγαλύτερη ηλικία θα είχα αφοσιωθεί περισσότερο γιατί θα ήταν πιο τακτοποιημένη η ζωή μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη Δανάη αρχικά για τον εξής απλώς λόγο, επειδή είναι ένα ευαίσθητο παιδί και δοτικό, βλέπω να αγαπάει αυτό που κάνει και όχι με γκρίνια. Όταν μου είπε για το πρωινό ήξερα είπα “ώχ, ωραία” γιατί ήξερα ότι θα γίνει αυτό που πήγε να γίνει στην αρχή. Όταν πήγαινα να της πω εγώ μια γνώμη μου έλεγε ότι τώρα θα παίξω εγώ μπαλίτσα».

Τέλος επεσήμανε τη στιγμή που την τάραξε περισσότερο κατά την εφηβεία της Δανάης: «Στα δεκαεπτά πήγε να κάνει τατουάζ και με σόκαρε γιατί προηγουμένως είχε ρωτήσει και της είχα πει όχι. Έκανε τρέλες αλλά δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην εφηβεία. Γκρίνιαζε μόνο. Στο σχολείο που πήγαινε έπρεπε να κάνει μαθήματα και το καλοκαίρι και έκλαιγε στο δωμάτιό της. Μου έλεγε “Εγώ δεν έχω μάνα έχω μητριά”».

Read More

And More