Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα – Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων»

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και απάντησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Μπορεί να μην έγινε συγκεκριμένη αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η ερώτηση ήταν σαφές πως αφορούσε όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια του Alpha για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα από τη Βίκυ Σταυροπούλου. Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε πως δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την κόρη της γιατί δεν μπορεί να ελέγξει ανθρώπους που λένε κακοήθειες.

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους» σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164