Βίκυ Σταυροπούλου: Η εξομολόγηση για την Δανάη Μπάρκα – «Σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις επώδυνες απώλειες, τις αποφάσεις ζωής, τα βράδια αγωνίας και τις ενοχές απέναντι στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία. Το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα γλυκό παιδί, που με στήριξε και έκανε τα πάντα για να μου πάρει τις ενοχές. Συνειδητοποιώ ότι αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πως γίνεται να μην το σκεφτόμουν τότε;».

Στη συνέχεια ανέφερε πως στο τέλος έγινε η μαμά της, καθώς έπιασε τον εαυτό της να κάνει πράγματα στο παιδί της που την ενοχλούσαν όταν τα έκανε η μητέρα της.

«Η Δανάη στο λύκειο με είχε αποθηκευμένη στο κινητό της ως «όχι πάλι Θεέ μου!». Όταν έμεινα έγκυος στη Δανάη, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ μικρή, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Έπαθα κατάθλιψή με το θάνατο του παππού μου, ένιωσα ότι ο Θεός μου πήρε εκείνον και μου έστειλε μία νέα ζωή στα σπλάχνα μου», είπε.

Όσον αφορά στις δυσκολίες που έχει βιώσει η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Λύγισα όταν μετά το χωρισμό μου μέναμε με τη Δανάη σε ένα μικρό σπίτι, εγώ φοιτήτρια, χωρίς χρήματα, με την αγωνία της ευθύνης να διαμορφώσω έναν άνθρωπο. Υπήρχαν πολλά βράδια που έκλαιγα και έλεγα «Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω» και μέχρι να στεγνώσουν τα δάκρυα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά».

Read More

And More