Βίκυ Βολιώτη: «Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου. 

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του πατέρας της που την ωρίμασε, τις σπουδές στη θεατρολογία και την κόρη της, Άννα.

«Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, πολύ δυναμικό, με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου άλλαξα αρκετά. Όλα αυτά στην πορεία με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Με ενηλικίωσε πρόωρα, με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δυσκολεύεται να διαχειριστεί. Μετά τον θάνατό του πήρα την ευθύνη να στηρίξω τη μητέρα μου», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη. 

Όσον αφορά τον γάμο με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή, η Βίκυ Βολιώτη ανέφερε: «Ο γάμος προέκυψε μόνο επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Η περίοδος που υιοθέτησα την Άννα ήταν γεμάτη από περίεργα πράγματα και πολλή αγάπη. Ο σύζυγός μου με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν την πήρα αγκαλιά την Άννα, ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου. Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν διατεθειμένη να μείνω για πάντα στην Αιθιοπία. Είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρνάω πίσω». 

«Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω», κατέληξε η Βίκυ Βολιώτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164