Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που «ναυάγησε» η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, “After Dark” βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 τελικά «ναυάγησε».

Όπως είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, δεν υπήρχε συναντήληψη με το κανάλι για το περιεχόμενο της εκπομπής, γι’ αυτό και τελικά αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία αυτή.

«Τα δήλωσα αυτά που είχα να πω. Δεν υπήρχε συναντήληψη στο περιεχόμενο της εκπομπής που θα έκανα στον ΑΝΤ1. Με προσέγγισαν για ένα live πράγμα, μετά έγινα γραμμένο πιθανόν, δε συμφωνήσαμε γενικώς. Οπότε, είναι πιο συνεπές όταν πιστεύω ότι κάτι δε θα είναι αυτό που εγώ μπορώ να δώσω στον κόσμο…

Εγώ έχω κάνει στροφή πλέον. Θέλω μέσα από την τηλεόραση, όσο και αν φαίνεται ρομαντικό αυτό, να δώσω λίγο από το φως, να δώσω τη θετική προσέγγιση της ζωής και αν δε μπορώ να το κάνω αυτό, καλύτερα να μην το κάνω. Το σεβάστηκαν οι άνθρωποι, τους το εξήγησα και όλα καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλο αυτό το ενδιαφέρον που έδειξε» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Read More

And More