Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει στο πρόγραμμα του Alpha με μία τεράστια αλλαγή!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Alpha, γιατί μπορεί από σεζόν σε σεζόν σχεδόν τα πάντα ν΄αλλάζουν, όμως, κάποιες σταθερές, τηλεοπτικές αξίες δεν αλλάζουν ποτέ. Μία τέτοια αξία ,λοιπόν, είναι και το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το οποίο ακόμα κι όταν αλλάξουν τα πάντα στον Alpha, είμαι σχεδόν βέβαιη πως το “Πακέτο” και πάλι θα είναι στον αέρα και θα συνεχίζει αγέρωχο την τηλεοπτική του πορεία.

Η εκπομπή που έχει καταφέρει να εθίσει το τηλεοπτικό κοινό και που έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο τηλεοπτικό της ύψος, όποια ώρα και μέρα και να την βάλεις να βγαίνει στον αέρα, επιστρέφει στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας.

Επιστρέφει και μάλιστα; Έτοιμο ν΄αντιμετωπίσει ακόμα μία μεγάλη αλλαγή, ακόμα μία τεράστια πρόκληση. Τι εννοώ μ΄αυτό; Ότι το “Πακέτο” επιστρέφει και για πρώτη φορά στη τηλεοπτική του ιστορία, θα μας κλείνει ραντεβού κάθε Σάββατο βράδυ!

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζεις λατρεμένη! Κάθε Σάββατο βράδυ, με την Βίκυ Χατζηβασιλείου να τολμά να διασταυρώσει τα τηλεοπτικά της ξίφη, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το… θρυλικό πια “Στην υγειά μας” του ΣΚΑΙ!

Με άλλα λόγια, το “Πακέτο” έρχεται σε νέα μέρα και νέα ώρα και φιλοδοξεί να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια του Σαββάτου!

Με ανανεωμένη διάθεση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίγει το «Πακέτο» της, κάθε Σάββατο βράδυ στις 8.00, το οποίο φέτος θα χωράει περισσότερη χαρά, μεγαλύτερη προσφορά και ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα!

Για 14η σεζόν θα παρακολουθήσουμε ανθρώπινες ιστορίες να ξεδιπλώνονται μπροστά μας και με κίνητρο την αγάπη θα προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε κάθε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση, προκειμένου το «Πακέτο» να βρει τον παραλήπτη του.

Φέτος η εκπομπή έρχεται να δώσει περισσότερο χαμόγελο. Άνθρωποι που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη τους, θα βρεθούν ξαφνικά στη θέση του παραλήπτη, ακόμα και μέσα απ’ το σπίτι τους, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται στο πλατό τής εκπομπής ανθρώπους που «Αξίζει να γνωρίσουμε»: προσωπικότητες από τον δημόσιο βίο, από τον χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού ή και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που μια τους πράξη, ένα σημαντικό τους επίτευγμα, μια προσωπική τους νίκη, αποτελεί παράδειγμα για όλους.

 Αρχισυνταξία: Άννα Ορφανουδάκη

 

Read More

And More